Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Popbelang Hellendoorn Kickstart Project

Stichting Popbelang Hellendoorn. Er wordt al een tijd gesproken over het weer nieuw leven in blazen van deze stichting die in het verleden al zo veel mooie dingen heeft gedaan.

Nu gaat het dan toch echt gebeuren – en we willen er graag voor jou zijn, als (beginnend) artiest. We willen je namelijk graag in samenwerking met De Lantaarn een super tof talentontwikkelings -traject aanbieden.

En het maakt niet uit wat je doet, iedereen kan zich aanmelden. Of je nou een band , een zanger, een rapper, of een toetsenist bent –  genres maken niet uit – wat uit maakt is dat je graag wilt groeien!

Tijdens dit traject krijg je een persoonlijke coach toegewezen die met jou / jullie gaat kijken wat jullie precies willen bereiken en stippelt samen met jullie de route uit. Daarbij hebben we een startpunt, daar waar jij/jullie  nu staan én een eindpunt. Dit eindpunt is een showcase festival waar jullie als band, zanger, rapper etc. laten zien wat jullie tijdens dit traject hebben bereikt.

Het traject duurt ongeveer een half jaar, waarin jij masterclasses aangeboden krijgt, waarin er momenten zijn waarop je daadwerkelijk met je coach gaat zitten en samen gaat werken aan hetgeen je wilt bereiken. Naast deze momenten met je coach bieden we je ook tal van interessante workshops aan, door mensen uit de muziek industrie. Mega interessant dus.

Een traject dat je moet durven aangaan, waar je veel van kunt leren en, want dat is natuurlijk het doel: jezelf kunnen en willen verbeteren. Het mooie is: dit traject kunnen we je in samenwerking met De Lantaarn & de Provincie Overijssel geheel kosteloos aanbieden!

Wat vragen we van jou? Allereerst commitment. Als je mee wil doen, vragen we je om je 100%  in te zetten. De beschikbare plekken zijn namelijk minimaal en we willen je graag verder helpen.

Tijdspanne traject:

De inschrijving start op 20 oktober 2022 – aanmelden kan tot 10 november.

Op maandag 5 december maken we bekend wie er geselecteerd zijn om mee te doen.

Ben je geselecteerd? Gefeliciteerd! Je wordt door je coach gecontacteerd om de eerste afspraken in te plannen!

Jullie werken toe naar het showcase festival die begin juni zal gaan plaatsvinden.

Interessant? Aanmelding kan hieronder!