Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Image Alt

Privefeesten

Voor een

Bedrijfsfeest.

Binnenkort wat te vieren met uw bedrijf? Bestaat uw bedrijf een aantal jaren, heeft u een jaarlijkse borrel met uw werknemers? De Lantaarn biedt alle mogelijkheden om dit te vieren.

Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest. Bij De Lantaarn is er veel mogelijk; van een gezellige borrel, tot aan het verzorgen van een band of DJ

De lantaarn is deze dag/avond echt helemaal voor jou!

Of u nu een compleet warm en koud buffet wenst, een hapjesbuffet, of wat anders, alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden ?.

Voor een

Verjaardag, huwelijk of jubileum.

Bent u jarig, bent u zoveel jaar getrouwd of gaat u juist trouwen en wilt u dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, laat het ons weten. Wij kunnen u onvergetelijke avond bezorgen in een Lantaarn die zo aangekleed wordt zoals u dat wilt.

Een gezellige borrel, een compleet buffet of diner, hapjes drankjes, muziek wij ontnemen u graag alle zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en wij maken graag eens een vrijblijvende afspraak met u.

Voor

Iets anders.

U gaat niet trouwen, u bent niet jarig maar u bent tóch op zoek naar een locatie die mogelijkheden biedt tot horeca, entertainment en misschien wel live muziek?

Laat het ons weten! We gaan graag eens met u in gesprek.

We horen graag van je

Stuur ons een bericht.