Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Willy De Ville`s Songbook – mmv Yadonna , Erik neimeijer, Bauke Bakker en band

Details

Date: 18 November 2022

Een feest van herkenning voor Willy DeVille (Mink DeVille) fans, maar ook liefhebbers van soul, jazz en de typische ‘Nawlinz-sound (het geluid van New Orleans) komen ruimschoots aan hun trekken.
YaDonna West:
All the way from New Orleans!’ Zo kondigde Willy DeVille haar altijd aan, en daarmee zei hij niets teveel. Met haar krachtige, zuivere, soulvolle stem vertolkt YaDonna, geboren en getogen in New Orleans, de muziek van Willy DeVille en de mooiste liedjes uit het Great American Songbook als geen ander. YaDonna werkte al op jonge leeftijd samen met de groten der aarde: Allen Toussaint, Willy DeVille, The Neville Brothers, The Pointer Sisters en ook zong ze bij Neil Young tijdens zijn laatste wereldtournee. En nu brengt YaDonna samen met Erik Neimeier, Bauke Bakker, Gertjan van der Weerd en Dirk Schreuders Willy DeVille’s Songbook (and more) naar Hellendoorn.
Naast DeVille’s hits Spanish Stroll, Demasiado Corazon, Heart and Soul, Heaven Stood Still komen uiteraard ook zijn hit covers voorbij: Hey Joe / Save The Last Dance For Me / Spanish Harlem / Stand By Me / Let It Be Me en nog een aantal muzikale verrassingen.
Een avond die een muziekliefhebber niet mag missen.

Tickets scoor je

HIER