Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Rock & Metalfest mmv System of a down Undercover / Reality Spill / Sense of Urgency

Details

Date: 1 December 2023

WAHHH, de koude donkere December maand maar eens even lekker inluiden!

Schreeuwende gitaren en ijskoud bier – én voor een zacht prijsje heb je ook nog eens drie bands!!

Sense of Urgency:

Sense Of Urgency is een symfonische, progressieve hardrockband die al een tweetal decennia menig podium, in binnen- en buitenland, op zijn grondvesten heeft doen schudden.
Keiharde onvervalste rocknummers, afgewisseld met zoetgevooisde ballads nemen je mee in een theatrale ambiance. Met het eigen werk, dat zich kenmerkt door tempowisselingen, melodieuze lijnen, instrumentale stukken en dynamische zang gaan ze hier de boel eens flink op de kop zetten!

Na Sense of Urgency gaan we een tandje harder; met Reality Spill

Reality Spill:

Reality Spill is een jonge metalcore band uit Overijssel opgericht in 2021. Na de release van de eerste EP begin 2022 heeft de band veel opgetreden waaronder tijdens Eurosonic en op allerlei poppodia zoals Hedon, Q-Factory en AFAS Live. De band combineert knallende riffs, harde breakdowns en catchy refreinen tot een volle, moderne sound.

 

We sluiten de avond af met een fijne Undercoversessie van Sytem of a Down! Een fijne sessie zoals je die van ons gewend bent!

Kortom:

Zin in een lekkere bak gitaren?
Bij zijn!

 

Tickets:

Hier