Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Queen by Miracle – The Dutch Queen Tribute band!

Details

Date: 22 April 2023
Eindelijk.. de hits van Queen in De Lantaarn:
Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje
Al ruim 25 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Soms ingetogen en klein, dan weer vol dynamiek en bombast maar altijd met een enorm enthousiasme. In tegenstelling tot de meeste tribute bands legt Miracle de focus voornamelijk op de muziek van Queen in plaats van te verzanden in een slechte verkleedpartij met snorren, pruiken, gele jasjes en valse tanden. Miracle heeft in de afgelopen 25 jaar ruimschoots bewezen dat goede muziek en geloofwaardigheid een perfecte combinatie vormen.
Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You – The musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.
We openen om 20.30 uur en de band zal ongeveer rond 21.30 beginnen met spelen.
Tickets: hier:-)