Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Lantaarn Live 13 juni!

Details

Date: 13 June 2020
Hatseflats, zaterdag 13 juni gaan we wat leuks doen! We gaan Live op de stream vanuit De Lantaarn!
We vieren dat onze nieuwe website af is, dat we De Lantaarn weer lekker fris hebben én omdat we gewoon ontzettend veel zin hebben om weer wat te doen!
We pakken in 1 avond twee verschillende concepten:
Een concert van The Doors in Concert & we sluiten af met de Helderse Dansfuif met onze lokale Helden, Lars, Maus & Pascal en als afsluiter niemand minder dan Altijd larstig & Rob Gas dr Op!
Dat kun je natuurlijk lekker vanaf je terras, vanuit je woonkamer of waar dan ook gaan bekijken, máár we gaan per sessie ook 30 mensen naar binnen laten. Cool toch?!
Alles volgens de RIVM richtlijnen uiteraard.
Hoe maak je kans? Like en deel dit bericht en stuur een mail naar info@lantaarn.nl ovv: Je naam, welke sessie je bij wil zijn, het aantal personen én Leeftijd en wie weet ben jij volgende week zaterdag gewoon weer lekker in De Lantaarn!
Niet gewonnen? Dan lekker streamen!
Het event vind je in de link hieronder: