Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

De Lantaarn Sit Down PUB 18-07-2020 mmv Elesteon

Details

Date: 18 July 2020

In Corona tijd moet je creatief zijn. De tijd dat we weer open kunnen voor 300 -400 personen ligt nog wel een tijdje voor ons.

Buiten het feit dat we nog wel doorgaan met de Toppers van live sessies, willen we ook continuïteit, we willen gewoon elke week open.
En dat gaan we doen in de vorm van De Lantaarn Sit down Pub!

Elke avond een beperkt aantal bezoekers, elke avond óf een band, óf een live band registratie op het witte doen, óf een (Quatsch) Pubquiz, een DJ avond etc.
We maken elke week ons nieuwe programma via internet en Facebook bekend.

Verwacht geen PA zoals we met onze undercoversessies hebben, zie het als een nieuw concept. Easy Peasy, maar wél machtig gezellig!

Tijdens deze PUB avonden drink lekkere drankjes, heb je lol, eet je Fingerfood en heb je gewoon een machtig mooie avond!

 

Cheerio

<iframe id=”stager-ticketshop-iframe” height=”800″ width=”650″ frameborder=”0″ src=”https://lantaarn.stager.nl/web/tickets/111000433″ style=”border: 0px; background: transparent; max-width: 100%;”></iframe>

Reserveer je plekje hier:

https://lantaarn.stager.nl/web/tickets