Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

De Lantaarn – Platenparcours!

Details

Date: 23 August 2020

Op zondag 23 augustus organiseert de Lantaarn wat nieuws! Het platenparcours. Het doel: een toffe middag, waar je de kans hebt om een mooi nieuw pareltje te vinden.

Wat is het?

Een parcours vol met platen, dwars door de Lantaarn.  Je krijgt per ronde (je kunt zo vaak lopen als je wilt) 1 minuut de tijd om het parcours af te leggen. Onderweg wordt je tijd geklokt door een trainer/coach ….. . 1 minuut, dat is natuurlijk niet heel veel tijd, daarom kun je tijd bij snoepen door tijdens het parcours opdrachten te doen.  Dat kan een sportieve opdracht zijn, maar dat kan ook simpelweg door het bestellen van een biertje aan de bar. In totaal kun je er maximaal 3 (netto) minuten over doen.

Hoe het werkt, leggen we hieronder nog even haarfijn uit :-).

 

Let op! Heb je zelf geen platen óf heb je geen platen die je kunt missen? Je kunt bij de Lantaarn een Mysterie pakketje kopen. Dit is een tasje met 2 of drie platen die je vervolgens kunt gebruiken voor het parcours!

 

Tickets:

https://eventix.shop/taa7w98f