Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

De Kisjeskearls – Extra ZATERDAGMIDDAG SHOW

Details

Date: 26 September 2020
HOHOHO, EEN EXTRA SHOW:-)
In deze bijzondere tijd is het toch gelukt! Na een grote ( verplichte ) periode van rust, spelen we 25 en 26 september in De Lantaarn in Hellendoorn.
Wij spelen in de grote zaal ..echter met de verplichte coronaregelementen. Dat betekent dat er per avond maximaal 60(!) zitplaatsen zijn. Natuurlijk is dat iets minder mooi, maar we kunnen wel weer ( zoals jullie gewend zijn) onze hulde aan Normaal brengen. De shows zijn openbaar, maar zoals gezegd met een maximum aantal zitplaatsen. Om dit leed een beetje te verzachten zijn er voor deze shows speciale t shirts gedrukt ( ook dit weer in een gelimiteerde oplage)
De kaartverkoop start is gestart en kaarten zijn verkrijgbaar via https://lantaarn.stager.nl/web/tickets link. Let op entreetarief is inclusief T-shirt.
Na het kopen van je kaartje(s) ontvang je een vraag over de maat van je T-shirt.