Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Image Alt

Covid update

Beste feestvierders,

 

Op dit moment ligt heel Horeca Nederland (zeg maar gerust de wereld) op zijn gat. Dat is verschrikkelijk balen voor iedereen. Voor de ondernemers, voor de artiesten, voor onze leveranciers die met ons elke keer alles weer mogelijk maken, maar vooral ook voor jullie, onze gasten.

Wat missen wij jullie enorm!

In oktober 2018 hebben wij de Lantaarn weer nieuw leven ingeblazen. Dat werd erg gewaardeerd.  Dat zagen we aan de bezoekersaantallen. Jullie kwamen massaal op de door ons georganiseerde livemuziek avonden, de Quatsch Pub quizzen, de Speciaal bier middagen,  de foute feestjes, Carnaval, dansfuifjes, kerstmiddag etc etc etc.

Vol goede moed gingen we het voorjaar in, toen pats boem alles op hold kwam te staan. Én toen was het weer stil.

Positief als dat we zijn, zijn we direct aan het klussen gegaan in de Lantaarn, want dat kon wel een likje verf en een vernieuwing gebruiken zo hier en daar. Maar wanneer mogen we weer open?

Gekochte tickets

Velen van jullie keken uit naar de geplande events en kochten daar ook kaarten voor. Zo hadden we o.a. op de planning staan:

  • JK Klaver Plays Clapton
  • Rocking Rolling Burgers
  • De Dansfuif #2
  • Het vroege feestje #2
  • ACDC Undercoversessie
  • Beatles Undercoversessie
  • The Vargas Blues Band

Maar wat gebeurt er nou met jullie kaarten?

Wij gaan ons uiterste best doen om alles, maar dan ook alles te verplaatsen. Wanneer weten we helaas nog niet want de toekomst ziet er nog erg, erg onzeker uit. Wanneer mogen we weer wat en als we al weer wat mogen, hoe komt dit er dan uit te zien. Een concert met 300 personen lijkt nog even erg ver weg. Wij zullen net als jullie nog even moeten afwachten op de persconferenties en de ontwikkelingen.

Voor de gekochte tickets zijn er eigenlijk 3 opties:

  1. Wij ondersteunen het concept bewaar je ticket, geniet later (bewaarjeticket.nl) waarbij je er bewust voor kiest af te wachten tot er een nieuwe datum voor het evenement geprikt is. Hiermee ondersteun je in dit geval de Lantaarn, waardoor we niet in directe geldproblemen komen zodat we in de toekomst door kunnen blijven gaan.
  2. Je vraagt, als verplaatsen geen optie is máár je wilt nog wel graag weer een keer naar de Lantaarn een voucher aan. Deze Voucher (kortingscode) heeft de waarde van het door jou bestede bedrag. Door het invoeren van deze code ontvang je een korting op nieuwe tickets die je koopt in de ticketshop.
  3. Je vraagt een refund aan voor de tickets. Deze kun je aanvragen door het contactformulier op de site in te vullen. Geef hierbij duidelijk aan onder welke naam de tickets zijn gekocht en voor welke show.

De toekomst:

Er wordt druk gesproken over een 1,5 meter samenleving. Dat gaat een uitdaging worden, máár uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Het gaat er wel even wat anders uitzien, want met 1,5 meter afstand houden passen er simpelweg minder mensen in De Lantaarn.

Wij zijn nu druk stappen aan het maken om De Lantaarn zo in te richten, dat áls we weer open mogen we dat ook kunnen en waarbij veiligheid én hygiëne op 1 staat.

Hoe het er concreet uit gaat zien is nog even afwachten, maar zodra het weer kan zijn we er weer, thats a promise!

 

Onzeker, dat is het dus. Maar één ding staat vast, we will be back!

Heb je vragen, tips, of wat dan ook?

Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jasper vd Kolk

Lantaarn, Hellendoorn.