Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Bruiloften

Trouwen, dat doen de meeste mensen maar één keer in hun leven en het feest dat daar bij gevierd wordt moet perfect zijn! Of het nou gaat om de Ceremonie zelf, een middag/avondfeest met of zonder diner – het is allemaal mogelijk in De Lantaarn!

29012021-00521-44

De zaal van de Lantaarn is een bijzondere zaal, want we zijn geen bruiloftszaal maar van origine een concertzaal (gaan we nog verder terug, dan zijn we eigenlijk een parochiehuis) waar vele avonden live muziek te aanschouwen is. Wat het zo bijzonder maakt is dat we alle kanten uit kunnen met de zaal. Niets is te gek én nagenoeg elke sfeer kan gemaakt worden.
Van deftig tot wat speelser, van festival look tot gala – wij bouwen het voor jullie, want het moet voor jullie perfect zijn!

  • Wij realiseren samen met jullie, jullie perfecte feest.
  • We nemen jullie alles uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
  • Van origine een poppodium, dus ook veel contacten met bands? Jazeker, ook livemuziek en/of DJ`s met licht en geluid regelen we graag voor jullie.
    Bij ons kun je dus je avondfeest houden, maar je kunt er ook voor kiezen om bij ons jullie ceremonie te houden.
  • Voorafgaand nog met elkaar eten én tijdens het avondfeest nog wat hapjes? Vraag naar de mogelijkheden.
  • Liever in de buitenlucht of bij een andere locatie trouwen? We hebben een toffe samenwerking met Landgoed Schuilenburg waarbij je het dagprogramma bij Schuilenburg kunt zult houden en voor het avondfeest richting het Centrum van Hellendoorn trekt en bij De Lantaarn de voetjes van de vloer kunt doen.

Kortom: we verwelkomen jullie graag in onze mooie zaal en gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden – het is jullie dag én die moet perfect zijn!

Mail naar info@lantaarn.nl of bel : 06-41625115 voor de mogelijkheden.