Wij streven er naar om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud, voor de rocker en de party animal, voor een gezellige borrel op zondagmiddag met een fijn stukje live muziek tot aan een fijne party tot in de kleine uurtjes. Je vindt het allemaal in De Lantaarn.

Biergarten

Op maandag 1 juni mag de horeca weer gedeeltelijk open. Helaas kan de Lantaarn nog niet weer aan zoals jullie de Lantaarn kennen.

We zijn druk met het uitdenken van concepten waar we straks ook voor binnen in De Lantaarn, met 30 mensen leuke dingen kunnen doen.

Vanaf juli mogen we met 100 mensen naar binnen, ook daar zijn we nu druk mee bezig.

We hopen dat we snel weer  terug kunnen naar onze normale bedrijfsvoering, maar tot die tijd:

 

Vanaf 1 juni starten we in ieder geval met het terras onder de noemer: De Helderse Biergarten.

We hebben een terras met koffie en gebak, (speciaal) biertjes, wijntjes, hapjes etc.

Bij mooi weer gaat ons terras op vrijdag, zaterdag en zondag om 11.00 uur open.

Is het op een donderdag avond machtig mooi weer? Óok welkom! We houden jullie op de hoogte van de openingstijden via deze pagina én Facebook.

 

Ook gaan we om de week starten met een foodconcept. Denk aan verse bereide gerechten van de grill of barbecue, deze plekken zullen op reservering gaan, daarover snel meer nieuws.

Dit alles doen we onder de noemer “De Helderse Biergarten!”

Bij mooi weer openen we rond het middaguur ons terras, onder de richtlijnen van het RIVM.

Verwacht een mooi aangekleed terras, lekkere hapjes, goed bier en gezelligheid.

 

Naast het terras zijn we ook bezig met randprogrammering voor deze zomer. Gezelligheid en wat muzikaals mag bij de Lantaarn natuurlijk niet ontbreken!

Binnen de huidige richtlijnen is het niet nodig om te reserveren voor het terras. Tóch geven we je de mogelijkheid om alvast een plekje te reserveren voor maandag 1 juni. Voor ons is dat meteen een mooie test. We gaan ná 1 juni kijken hoe we het verder gaan aanvliegen.

Voor nu kun je dus niet reserveren voor een datum ná 1 juni. Dat kan ná 1 juni.

Reserveren kan voor zowel binnen als buiten. Slecht weer maar tóch zin in een borrel in een gezellig aangeklede zaal ? dat kan nu voor 30 personen, per shift. Vanaf 1 juli mogen we weer open met concepten voor 100 personen.
Reserveer op tijd.

Stay Tuned!