Noodverlichting gaat stoppen, de accu is leeg.

Stichting Noodverlichting nam 4 jaar geleden alweer, het stokje over na het faillissement van De Lantaarn in Hellendoorn. Bedoeld als een tijdelijke oplossing ter overbrugging naar een nieuw definitief plan op deze locatie.

Na vele leuke feestjes is het mooi geweest voor Stichting Noodverlichting in De Lantaarn, de laatste 4 jaar waren er ongeveer 2 feesten in de maand van de standaard oud&nieuw en Kerst tot 90’s / hardstyle of Lost in the Forest party’s, daarnaast stond er af en toe nog een leuk bandje.
Om het geheel in stijl af te sluiten organiseert de Stichting nog 1 avond: 23 december met Bökkers. Hiervoor zijn kaarten te kopen via de gewone vvk adressen en via de website. Deze avond is dan ook de laatste avond waar je de groene Noodverlichting munten kunt gebruiken of inwisselen aan de kassa.

Munten zijn al voor de entree in te wisselen, zonder ticket voor Bökkers kan dit dus ook maar is wel een stuk minder gezellig.
We hebben een collecte bus staan voor Opgeven is geen optie voor team Knapen – van Buren hierin kunt u ook uw munten doneren.

Na Bökkers is er dus voorlopig geen Noodverlichting activiteit meer in De Lantaarn. Wij willen iedereen bedanken voor hun enthousiasme de afgelopen jaren.

Is het dan helemaal klaar in De Lantaarn? Zeker niet het stokje wordt wel weer opgepakt. Er zal af en toe ook nog eens een echte blues artiest terugkeren, verder zal met oud en nieuw de lantaarn gewoon geopend zijn. Hou de website in de gaten voor het actuele programma.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.