Neil Young tribute op 18 februari

Ontstaan uit de liefde voor de muziek van Neil Young, zijn Adri Vrijdaal (drums/ backing vocals), Eric Hallink (gitaar/ backing vocals), Jan Broeze (gitaar/ backing vocals) en René Jannink (bas/ vocals) bij elkaar gekomen om een hommage aan zijn gehele oeuvre te brengen.

Ze spelen de nummers in de sfeer van de meester, maar op onze eigen manier. In een akoestische set, een electrische set en een combinatie van beide.

Vanaf de Buffalo Springfield periode tot aan het heden, ze proberen zo veel mogelijk uit het hele tijdperk te coveren. Niet al zijn bekendste nummers, maar wel zijn mooiste!

18 februari – 20.00 uur
Tickets: €5
Te koop bij Café/restaurant Budde

2 comments

 1. Jippie! Wat was ik enthousiast! Totdat ik zojuist bij de Budde langs ging om kaarten te kopen. Een groep gezelschap werd van koffie voorzien en mij werd doodleuk verteld dat er geen kaarten verkocht konden worden. Terwijl toch wel overal vermeld staat dat de Budde op dinsdag vanaf 11.00 geopend zijn. De jongeman in kwestie vermeldde dat het een oude website was? Wel erg vervelend! En zeker niet klantvriendelijk geholpen.. Gemiste kans!

  1. Hoi Laura,

   dat is vervelend! Budde was eerder op dinsdag geopend. Maar er zitten wat wijzigingen bij Budde aan te komen (o.a. nieuwe eigenaar), waardoor ze volgens mij op dinsdag nu officieel gesloten zijn totdat de nieuwe eigenaar begint (in maart). Ik denk dat ze je daarom niet hebben geholpen.

   Groeten,

   Erik
   (webmaster lantaarn.nl)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.