Fout & Stout in de Lantaarn

We gaan iets nieuws doen in de Lantaarn! Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten is dat de Lantaarn sinds drie maanden weer open is. De eerste feesten hebben plaatsgevonden en we kijken nu al terug op drie mooie maanden in de Lantaarn.

Voor 2019 hebben we al wat avonden op de planning staan; zo gaan we gewoon door met de Undercoversessies en de Quatsch Pubquizen. Voor 2019 hebben we ook iets anders voor jullie in petto! We gaan samenwerken met studenten van het ROC in Almelo. Deze studenten hebben vanuit hun opleiding (medewerker marketing en communicatie) de opdracht gekregen om een evenement te organiseren. Hun docente (Jessica Brouwer, bekend van het streekbierenfestival ‘Proeven met een Brouwer’) opperde om een evenement te organiseren in de Lantaarn. En zo geschiede. Super tof dat we studenten van dichtbij wat kunnen leren over het organiseren van evenementen en dat zij op deze manier ervaring op kunnen doen met het bedrijfsleven. Een win-win situatie dus; wij een mooi feestje in de Lantaarn en voor deze studenten een mooie gelegenheid om te leren organiseren.

We gaan voor deze party terug naar vroeger. Ken je bijvoorbeeld de 90`s en de Skihut party`s nog? Deze avonden stonden in het verleden altijd garant voor een dolle bende en veel gezelligheid! De studenten hebben de opdracht meegekregen om iets leuks en ludieks te verzinnen voor het feest in de Lantaarn. Met invloeden van vroeger zijn de studenten met een nieuw feest op de proppen gekomen……
Meezingen, dansen & sjansen kan men doen bij de allereerste editie van Fout & Stout op zaterdag 9 februari 2019. DJ Lars zal op de bühne de plaatjes draaien. Dé beste keuze voor een DJ voor dit feest, Lars weet als geen ander in te spelen op thema’s als deze.

Deze avond zal in het thema staan van de nodige foute hits, goeie 90`s, meezingers en natuurlijk is er ook ruimte voor het wat hardere werk. Het belangrijkste is we er een mooie avond van maken!!

Je mag op deze avond dragen wat je wilt. Zoals het thema al doet vermoeden; het mag natuurlijk best wel fout zijn ;-).

De party is toegankelijk voor mensen vanaf 18 jaar oud. We zullen deze avond starten om 21.30 uur. Kaarten voor deze avond zijn voor € 8,50 (inclusief voorverkoopkosten) te koop via www.lantaarn.nl/tickets; bij de VVV te Nijverdal en bij Café de Barbier te Hellendoorn.