Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lachy Doley Group

27 augustus 2017|14:30

€17,50

Evenement Navigatie

Lachey Doley group

Zondagmiddag concert! Zaal open: 14:30; aanvang: 16:00. Bij mooi weer gaan we een geschikte buitenlocatie zoeken. Uiteraard mét BBQ.

Lachey Doley: “ ’s werelds beste Hammond speler, alive“, aldus Glenn Hughes (ex Deep Purple)

Europa begint deze energieke toetsengek te ontdekken. Ieder optreden is een uitdaging, na al het gitaargeweld komt hier een “Aussie “ die het Hammond orgel en zijn Whammy Clavinet , figuurlijk volledig uit elkaar trekt !
Wat “Jimmy Hendrix“ ooit op gitaar deed, doet deze ‘Hammond– basher‘ met zijn toetsen.

Hij heeft met ‘niet de minsten‘ samen gewerkt; Steve Vai , Joe Bonamassa, Powderfinger, Glenn Hughes…
Na velen jaren getoerd te hebben met Jimmy Barnes , kwam in 2015 zijn cd “Conviction“ uit. Het nummer Use Me kreeg meer dan 1.5 miljoen views op Facebook!

2015 was ook het eerste jaar van zijn tour in Europa. 2016 werd zelfs nog beter, met diverse festivals en veel media aandacht! Voor 2017 staat nu de tour gepland die start op 9 Juli op BOSPOP in de middag. Daarna gaat het snel naar landen als : Spanje/Portugal/Italië/Frankrijk/Switzerland/Oostenrijk /Duitsland/Engeland en Nederland . Maar liefst een tour van 7 weken en de aanvragen blijven binnenkomen, ook voor 2018 .
Een vette show from Down Under, begeleid door de eveneens gepassioneerde drummer Jackie Barnes (de zoon van Jimmy) en de steady bassgrooves van Chris Pearson is een must hear and see!


Gegevens

Datum:
27 augustus 2017
Tijd:
14:30
Kosten:
€17,50

Organisator

Lantaarn Prime Cut

Locatie

De Lantaarn
Schapenmarkt 13
Hellendoorn, 7447 ZH Nederland
+ Google Maps