Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DVL – gewijzigde aanvangstijd!

5 november 2016|21:00

€17,50

Evenement Navigatie

LET OP: GEWIJZIGDE AANVANGSTIJDEN!
Omdat DVL er zoveel zin in heeft dat ze in De Lantaarn spelen, zullen ze maarliefst twee complete sets gaan spelen!
Daarom gewijzigde tijden:
Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur.

Zaterdagavond is er ook deurverkoop. Maar om er zeker van te zijn dat je binnenkomt, koop je vooraf tickets via de site, Budde Nijverdal, Cafe de Barbier of VVV Hellendoorn-Nijverdal.

Spread the word!

DVL paying tribute to Lester Butler & The Red Devils. Featering The Hoax.

Lester Butler en The Red Devils hebben grote impact gehad op de blues scene in de begin jaren ‘90. Iedereen die het geluk heeft gehad een show bij te wonen, zal deze ongetwijfeld als één van de meest memorabele ooit omschrijven. In 1993 stonden ze 2x in De Lantaarn in Hellendoorn. Lester is helaas overleden en The Red Devils waren daarvóór al opgedoekt.

Maar na een furieuze uitvoering van het Red Devils nummer “Going to the Church” door The Hoax mét Guy Forsyth op Blues Rock Tegelen in 2013 was de discussie geboren. Dit zouden ze eigenlijk wat vaker willen doen. En zie daar de geboorte van DVL. Naast subliem smoelschuiver en brulboei (met fantástische stem) Guy Forsyth bestaat DVL uit een deel van Engelands ‘blueshall of famers‘ The Hoax: gitarist Jon Amor, bassist Robin Davey en altijd stabiele drummer Mark Barett.

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Tijd:
21:00
Kosten:
€17,50

Organisator

Lantaarn Prime Cut

Locatie

De Lantaarn
Schapenmarkt 13
Hellendoorn, 7447 ZH Nederland
+ Google Maps